Contact 

De manier om de volgende stap te zetten is natuurlijk contact opnemen. Voor vragen kunt u altijd bellen, appen of gewoon het contactformulier hieronder invullen. Ook zijn op deze pagina mijn gegevens te vinden.

7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR

Maandag – vrijdag: 8:00 – 18:00
Zaterdag & zondag: 11:00 – 18:00

Telefoonnummer

06 83 65 67 40

Adres

Carel Fabritiusplantsoen 34, 2391 GR Hazerswoude Dorp

Email

l.edes@icreatemd.nl

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website op te leveren?

Dit ligt natuurlijk altijd aan de grootte. Bij een normale website van hooguit 4 pagina’s is het mogelijk om al binnen een tot twee weken live te gaan. Dit hangt natuurlijk wel af van de beschikbare tijd en content.

Kan ik een webshop laten maken en per maand betalen?

Het is zeker mogelijk een website of webshop maandelijks of in afgesproken termijnen te betalen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Als u interesse heeft kunt u het beste contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat kost een nieuwe website?

Ook dit is natuurlijk afhankelijk van het formaat van de website, denk aan het aantal pagina’s en de functionaliteiten die in de website moeten zitten. Een nieuwe website is er al vanaf €350,- en een webshop al vanaf €600,-. Vragen en/of interesse? Neem contact op via het formulier hierboven of vraag gratis een offerte aan.

Is er een wachtlijst?

Nee, normaal gesproken niet. Aangezien ik niet fulltime werk en student ben moet u wel rekening houden met een langere gemiddelde looptijd.

Moet ik iets zelf regelen?

Nee, in principe niet. Zolang u onder andere de hosting en het onderhoud bij mij onderbrengt hoeft u zelf niks te doen. Wel Kunt u er natuurlijk voor kiezen om dit zelf op te pakken. Na de oplevering kunt u de meeste content op de website zelf bijhouden. 

Zit ik ergens aan vast?

Als u geen abonnement afsluit niet. Na de betaling is de website of webshop volledig van u. Als u ervoor kiest om maandelijks te betalen is dit niet het geval. Bij maandelijkse afbetaling bent u logischerwijs eigenaar na de afbetaling. Wel zijn er maandelijkse kosten voor het hosten van de website. Het hosten van een website kan al vanaf €2,99 per maand. 

iCreate Media Development

Kom gezellig langs!

Carel Fabritiusplantsoen 34
2391 GR, Hazerswoude Dorp