Websites.

Hoe belangrijk is het dan wel niet dat u en uw website goed gevonden worden? Internet is over het algemeen de eerste plek waar mensen zoeken wanneer ze iets willen weten of nodig hebben.

De website moet natuurlijk werken voor uw potentiële klanten. Dit moet kunnen op onder andere een iPad, telefoon en laptop. Daarom zijn de websites die ik maak geoptimaliseerd voor alle apparaten zodat niemand iets mist.

Niet alleen personen moeten de website goed kunnen lezen. Ook zoekmachines zoals Google moeten begrijpen wat er op de website te vinden is. Dit gebeurt door SEO (Search Engine Optimization) toe te passen. SEO houdt simpelweg in dat de website ook geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines door bijvoorbeeld goede teksten te schrijven of ervoor te zorgen dat de website snel genoeg is.

Daarnaast is het ook handig om te weten wat de website u nou eigenlijk oplevert. Dat kan door de statistieken te bekijken. Deze statistieken hou ik voor u bij en eventueel kan er eens in de zoveel tijd een update worden gegeven. Bent u een beetje handig? Dan is het ook mogelijk dit zelf bij te houden.

Best wel een hoop informatie in een keer. Wilt u dat ik het u zelf uitleg? Neem dan gerust contact op.

R

CMS

Door het gebruik van het WordPress CMS (content management system) is het voor u, na de oplevering, mogelijk om zelf (kleine) aanpassingen te verrichten. 

Inbegrepen, Altijd.

Bij veel bedrijven is het vaak onduidelijk wat u nou precies krijgt. Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste dingen:

$

Een goed werkende website (zowel mobiel als desktop)

$

Een ingerichte Google Bedrijfspagina

$

Een normale betaalbaare prijs

$

Mogelijkheden om statistieken bij te houden

Wat klanten zeggen.

"Ik ben heel blij met de site die Luke voor mijn remedial teaching/paardencoach praktijk Terra Epona heeft gemaakt. Luke voelt heel goed aan wat bij mij en mijn praktijk past. Dit heeft geresulteerd in een site, eenvoudig, overzichtelijk en duidelijk. Luke bedankt, voor je geduld, aandacht en professionaliteit."

Karin Steegstra - Kromdijk

"Luke levert goed werk, werkt en reageert snel. Ook is hij een heel fijn positief persoon om mee te werken. Hij is betrokken en zorgt ervoor dat dingen opgelost worden. Dankjewel Luke!"

Lynn Verhoofstad

"Een bijzonder project (Stichting Kenya Youth Hockey Development) verdiende een bijzondere website. Daar heeft Luke Edes met zijn bedrijf iCreate Media Development prima voor gezorgd met snelle responstijden en 24/7 beschikbaarheid."

Erik van der Dussen

"Heel blij met mijn nieuwe website. Luke luisterde goed naar mijn wensen en wist ze om te zetten naar een prachtig eindresultaat."

Linda Swaan

"Jong talent heeft mijn website gebouwd, makkelijk, toegankelijk en betrouwbaar!"

Karen Bruines

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.