Over mij

Mijn naam is Luke Edes, geboren op 11 april 2000 in Leiderdorp. Met mijn ouders en broertje woon ik al mijn hele leven in Hazerswoude Dorp.

In 2015 ben ik begonnen aan de MBO-opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. Al snel kwam ik erachter dat het leuk was om hiermee andere mensen te helpen, daarom ben ik voor mezelf begonnen als ZZP’er. Met iCreate Media Development help ik voornamelijk kleine en startende bedrijven met hun online plaatje. Hierbij kunt u denken aan het bouwen en onderhouden van websites en webshops en het bijhouden van sociale media en Google profielen.

Na in 2019 mijn MBO-opleiding te hebben afgerond ben ik gaan studeren aan De Haagse Hogeschool. Hier volg ik, met veel plezier, de opleiding Commerciële Economie. Een opleiding die goed aansluit op het MBO en mijn werkervaring.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met muziek en sporten. Ik drum al aardig wat jaren en speel sinds kort piano. Daarnaast ben ik, net zoals de meeste mensen, fan van vakanties in het buitenland.

Leuk om iets van mij te weten toch? Samen uw verhaal naar buiten brengen? Neem dan gerust contact op.

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.