Marketing.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuwe website zo snel mogelijk goed gevonden wordt? Vindbaarheid is super belangrijk, maar kan ook best moeilijk zijn. Hiervoor worden SEO en SEA ingezet.

Bij SEO worden de websites en webshops gebouwd en gevuld volgens de richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Zo moet bijvoorbeeld een website snel zijn, zich aanpassen aan alle schermen en moeten pagina’s een duidelijke omschrijving hebben. 

SEA is simpelweg gewoon adverteren via zoekmachines. Wanneer iemand bijvoorbeeld “bed kopen” intypt komen er heel veel site naar boven, de eerste 5 zijn over het algemeen advertenties gevolgd door websites die SEO het beste hebben toegepast op die zoekterm.

Wanneer u met mij samen aan de slag gaat om zo goed mogelijk vindbaar te zijn starten we met een website check en een zoekwoordenonderzoek. Dit is om te kijken of uw huidige website goed genoeg is om een campagne mee te starten en welke zoekwoorden uw potentiële klanten en concurrenten gebruiken.

Bent u klaar voor de volgende stap of wilt u meer informatie?

Statistieken

Door de tools van Google te gebruiken heeft u altijd zicht op waar uw geld heen gaat en of het genoeg oplevert. Hierdoor is het ook makkelijk sturen als een campagne wel of niet werkt zoals verwacht.

Inbegrepen, Altijd.

Bij veel bedrijven is het vaak onduidelijk wat u nou precies krijgt. Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste dingen:

$

Websitecheck

$

Zoekwoordenanalyse

$

24/7 zicht op de resultaten

$

Een ingerichte Google Bedrijfspagina

$

Een normale betaalbaare prijs

$

Zelf sturen indien nodig

Wat klanten zeggen.

"Ik ben heel blij met de site die Luke voor mijn remedial teaching/paardencoach praktijk Terra Epona heeft gemaakt. Luke voelt heel goed aan wat bij mij en mijn praktijk past. Dit heeft geresulteerd in een site, eenvoudig, overzichtelijk en duidelijk. Luke bedankt, voor je geduld, aandacht en professionaliteit."

Karin Steegstra - Kromdijk

"Luke levert goed werk, werkt en reageert snel. Ook is hij een heel fijn positief persoon om mee te werken. Hij is betrokken en zorgt ervoor dat dingen opgelost worden. Dankjewel Luke!"

Lynn Verhoofstad

"Een bijzonder project (Stichting Kenya Youth Hockey Development) verdiende een bijzondere website. Daar heeft Luke Edes met zijn bedrijf iCreate Media Development prima voor gezorgd met snelle responstijden en 24/7 beschikbaarheid."

Erik van der Dussen

"Heel blij met mijn nieuwe website. Luke luisterde goed naar mijn wensen en wist ze om te zetten naar een prachtig eindresultaat."

Linda Swaan

"Jong talent heeft mijn website gebouwd, makkelijk, toegankelijk en betrouwbaar!"

Karen Bruines

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.