Projecten.

CAG Groep.

Samen met een team van designers en tekstschrijvers heb ik de website van CAG groep mogen bouwen. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk op cag.nl.

Iver Wind.

Iver is een fusie van twee bedrijven die totaaloplossingen bieden voor windenergie in heel Nederland. Wederom in samenwerking met een team van designers en tekstschrijvers heb ik de nieuwe website mogen bouwen. Op de website van Iver kunnen nieuwe klanten alle informatie vinden en kunnen nieuwe collega’s solliciteren op hun droombaan. Kijk op iverwind.com voor het resultaat. 

LINDA SWAAN.

Voor de praktijk van Linda Swaan heb ik een informatieve website gebouwd waarmee ze nieuwe klanten kan bereiken en in de toekomst (potentiële) klanten naartoe kan verwijzen. Neem een kijkje op coachencounselor.nl.

Appelkaatje.

De lekkerste appeltaarten uit het groene hart! Mijn eerste webshop mocht ik maken voor Karen Bruines. Via de webshop zijn alle producten te bekijken en te bestellen, de bestellingen kunnen daarna natuurlijk worden afgerekend met iDEAL. Neem een kijkje op appelkaatje.nl.

Ook in dit rijtje?

Maak een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden!
R

CMS

Door het gebruik van het WordPress CMS (content management system) is het voor u, na de oplevering, mogelijk om zelf (kleine) aanpassingen te verrichten. Na een leuke les kunt u zelfs producten toevoegen en in de aanbieding zetten.

Inbegrepen, Altijd.

Bij veel bedrijven is het vaak onduidelijk wat u nou precies krijgt. Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste dingen:

$

Een goed werkende webshop (zowel mobiel als desktop)

$

Een ingerichte Google Bedrijfspagina

$

Een normale betaalbaare prijs

$

Mogelijkheden om statistieken bij te houden

$

Zelf producten toevoegen of in de aanbieding zetten

Wat klanten zeggen.

"Ik ben heel blij met de site die Luke voor mijn remedial teaching/paardencoach praktijk Terra Epona heeft gemaakt. Luke voelt heel goed aan wat bij mij en mijn praktijk past. Dit heeft geresulteerd in een site, eenvoudig, overzichtelijk en duidelijk. Luke bedankt, voor je geduld, aandacht en professionaliteit."

Karin Steegstra - Kromdijk

"Luke levert goed werk, werkt en reageert snel. Ook is hij een heel fijn positief persoon om mee te werken. Hij is betrokken en zorgt ervoor dat dingen opgelost worden. Dankjewel Luke!"

Lynn Verhoofstad

"Een bijzonder project (Stichting Kenya Youth Hockey Development) verdiende een bijzondere website. Daar heeft Luke Edes met zijn bedrijf iCreate Media Development prima voor gezorgd met snelle responstijden en 24/7 beschikbaarheid."

Erik van der Dussen

"Heel blij met mijn nieuwe website. Luke luisterde goed naar mijn wensen en wist ze om te zetten naar een prachtig eindresultaat."

Linda Swaan

"Jong talent heeft mijn website gebouwd, makkelijk, toegankelijk en betrouwbaar!"

Karen Bruines

Vragen, interesse of zin in een goed gesprek?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen, mailen of door het formulier hieronder in te vullen.